Om oss - Brooklands

Om oss

Brooklands

Brooklands startade som Lani Bil år 2000 och har sedan 2005 arbetat med  Jaguar Land Rover och Range Rover. Det är till oss ni vänder er för service och reparation av din bil. Vi är auktoriserad verkstad för Jaguar Land Rover och Range Rover men vi har lång kunskap och erfarenhet av alla bilmärken. Skall ni köpa bil så hjälper vi er att hitta rätt bil oavsett bilmärke. Tillsammans går vi igenom era önskemål och behov. Hittar vi ingen bil i vårt lager så kollar vi med dom kontakter vi har för att ni som kund skall få er drömbil. Vi vill att ni skall känna en trygghet i era affärer med oss. Långa relationer är något vi strävar efter.

Vi Älskar bilar!

Har ni några funderingar, förbättringar eller önskemål om hemleverans av er bil, så berätta det för oss så skall vi göra allt för att hjälpa er. Vi älskar bilar och strävar hela tiden att ni som kund skall få den bil och hjälp ni önskar. Vår erfarenhet och kontakter gör att vägen till er nya bil inte blir lång.

Välkommen!

Vi vill att ni skall känna er välkomna till oss oavsett om ni skall serva, reparera eller titta på en ny bil. Eller varför inte bara en god kopp kaffe och ett trevligt samtal? Ni hittar oss i våra nyrenoverade lokaler på Florettgatan 14, (Ikea´s fd hämtlager) in på gården, i Helsingborg.