QuickSilver Exhaust Systems - Brooklands

QuickSilver Exhaust Systems

f-type-quicksilver-system

QuickSilver Exhaust System F-Type

Brooklands är din auktoriserade återförsäljare för QuickSilver Exhaust Systems. Vi både säljer och monterar sportavgassystem. QuickSilver är från England och har tillverkat sportsystem till världens lyxigaste bilar sedan 1973. QuickSilver producerar överlägsna avgassystem för att öka prestanda och hållbarhet, förbättra utseendet, förbättra ljudet och minska vikten, spara upp till 40 kg mot ett orginal motsvarande.

300x218f-type-back-qsTryck på bilden för smakprov på ljud!

prislista-knapp-rod

 

Saknar du något eller vill beställa. Tryck här!

Vi tillhandahåller sportavgassystem till dom flesta sportbilar. Kontakta oss för ytterligare information eller pris. QuickSilver Exhaust Systems tillverkas i England och finns i tre serier.

Sport: Ett system för moderna bilar som vill öka ljudbilden och prestandan.

Heritage Collection: En katalog med över 3000 system som går tillbaka till 1902. I över 35år har QuickSilver producerat system i rostfritt stål nära orginalet till klassiska bilar.

Titan Collection: En skräddarsydd tjänst där QuickSilver strävar efter att konstruera det ultimata avgassystemet. Man undersöker sätt att minska vikten med hjälp av alternativa material som tunnt rostfritt stål 0,9mm, titan eller inconel i 0,7 eller 0,9mm. Man kombinerar många gånger materialen för att uppnå rätt balans av styrka och vikt.

quicksilver-logo