logo

Brooklands startade som Lani Bil år 2000 och har sedan 2005 arbetat auktoriserat med Jaguar, Land Rover och Range Rover. Det är till oss ni vänder er för service, reparation och garantiärenden på din nya bil. Vi har också lång kunskap och erfarenhet av alla bilmärken. Däck, skadeverkstad och rekond finns också i huset. Allt du behöver vad det gäller din bil.

Kontakta oss

Telefon

042-16 92 90

 

E-post

info@brooklands.nu

 

Brooklands 
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

 

Däckhotell

Ett däckhotell värt fem stjärnor

Däckhotell är inte bara förvaring

 

Vill ni att era däck skall hålla länge, så handlar det inte bara om att dom skall ligga någonstans. Temperatur, ljus och även hur dom ligger är viktigt. Värme, kyla och att dom inte ligger korrekt påverkar däckens egenskaper och hållbarhet. Här på Brooklands ligger era hjul förvarade i ett separat rum med lite ljus och jämn temperatur hela året. Dessutom slipper ni att släpa tunga smutsiga hjul fram och tillbaka från förrådet/garaget. Kanske platsen kan användas till något annat? I förvaringspriset som betalas i förskott ingår skifte av hjul, men även kontroll av mönsterdjup och lufttryck. Det som tillkommer är krängning av däck, inställning av TPMS (däcktrycksvarnare) och tvätt av hjulen.

 

*Låsmutter och övriga muttrar skall finnas till hands. Kostnad kan tillkomma för att leta låsmutter, borra låsmuttrar och programmering av TPMS.

Hjulskifte

Vill du bara ha skiftat hjulen så gör vi det också utan att du vill ha dom liggande i vårt hotell. Då ingår skifte av hjul, men även kontroll av mönsterdjup och lufttryck

 

 

Förvaring

I förvaringspriset som betalas i förskott ingår skifte av hjul, men även kontroll av mönsterdjup och lufttryck. Det som tillkommer är krängning av däck, inställning av TPMS (däcktrycksvarnare) och tvätt av hjulen.
Upp till 20″ 700kr/säsong. Över 20″ 900kr/säsong. Prisskillnaden mellan hjulen är för att stora hjul är väldigt tunga och tar dessutom större utrymme i förvaringen.

Omläggning däck inkl. balans 4st

Har du lösa däck som skall bytas på befintliga fälgar? Då lägger vi om däcken till dig. Befintliga däck krängs av fälgen. Dom nya krängs på. (I priset ingår av och påmontering). Därefter görs en ny balansering av hjulen. Avslutningsvis kontrolleras däcktrycket.

 

 

Hjultvätt

Här tvättas fälgar och däck i vår rekondhall. Antingen innan förvaring eller när dom monteras på bilen. det avgör du.

Priser per säsong

Hjulskifte
350 kr

Endast förvaring
700 - 900 kr

Omläggning av däck
1 250 kr

Hjultvätt
200 kr

Skicka ett meddelande