logo

Brooklands startade som Lani Bil år 2000 och har sedan 2005 arbetat auktoriserat med Jaguar, Land Rover och Range Rover. Det är till oss ni vänder er för service, reparation och garantiärenden på din nya bil. Vi är också en AD Bilverkstad med lång kunskap och erfarenhet av alla bilmärken.

Kontakta oss

Telefon

042-16 92 90

 

E-post

info@brooklands.nu

 

Brooklands Sales AB
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

 

Quick Silver Exhaustsystem

Vi är återförsäljare av Quick Silver Exhaustsystem

 

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR QUICKSILVER EXHAUST SYSTEMS!

 

Vi både säljer och monterar sportavgassystem. QuickSilver är från England och har tillverkat sportsystem till världens lyxigaste bilar sedan 1973. QuickSilver producerar överlägsna avgassystem för att öka prestanda och hållbarhet, förbättra utseendet, förbättra ljudet och minska vikten, spara upp till 40 kg mot ett orginal motsvarande.

 

Vi tillhandahåller sportavgassystem till dom flesta sportbilar. Kontakta oss för ytterligare information eller pris. QuickSilver Exhaust Systems tillverkas i England och finns i tre serier.

 

Sport: Ett system för moderna bilar som vill öka ljudbilden och prestandan.

 

Heritage Collection: En katalog med över 3000 system som går tillbaka till 1902. I över 35år har QuickSilver producerat system i rostfritt stål nära orginalet till klassiska bilar.

 

Titan Collection: En skräddarsydd tjänst där QuickSilver strävar efter att konstruera det ultimata avgassystemet. Man undersöker sätt att minska vikten med hjälp av alternativa material som tunnt rostfritt stål 0,9mm, titan eller inconel i 0,7 eller 0,9mm. Man kombinerar många gånger materialen för att uppnå rätt balans av styrka och vikt.

Ring oss!
Telefon
042-16 92 90

Skicka ett meddelande