logo

Brooklands startade som Lani Bil år 2000 och har sedan 2005 arbetat auktoriserat med Jaguar, Land Rover och Range Rover. Det är till oss ni vänder er för service, reparation och garantiärenden på din nya bil. Vi har också lång kunskap och erfarenhet av alla bilmärken. Däck, skadeverkstad och rekond finns också i huset. Allt du behöver vad det gäller din bil.

Kontakta oss

Telefon

042-16 92 90

 

E-post

info@brooklands.nu

 

Brooklands 
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

 

Verkstad

Auktoriserad Jaguar Land Rover Verkstad och AD Bilverkstad

 

Behöver din bil service, reparation eller reservdelar?

 

Vi är auktoriserad verkstad för Jaguar, Land Rover och Range Rover.

Är du i behov av service eller reparation av din bil så hjälper vi dig gärna!

Vi tar hand om allt ifrån din fria service i köpet till reparationer och ev garantiärenden. AC service och skadeverkstad finns givetvis också på plats. Vi kan din bil.

 

Kontakta oss genom att ringa på tel. 042-16 92 90 eller fyll i kontaktformuläret här vid sidan och skriv vad ärendet gäller så kontaktar vi er för tidsbokning.

 

Brooklands har varit auktoriserad verkstad för Jaguar, Land Rover och Range Rover sedan 2005. Vi har alla datorer och specialverktyg för att kunna serva och reparera din bil på korrekt och bästa sätt. Våra specialtekniker genomför ständiga utbildningar för att kunna din bil. Detta bidrar till att felsökning och reparation kan genomföras på kortast möjliga tid. Detta sparar pengar till dig som kund. Givetvis används endast orginal reservdelar för att din bil skall förbli orginal.

 

Under flera år har vi varit i topp vad det gäller Bäst kundnöjdhet! Tack för era fina betyg.

 

 

Övriga bilmärken

Alla övriga bilmärken är också välkomna till oss. Service eller reparation? Vi har kunskap, utbildning, verktyg och erfarenhet av de flesta bilmärken. AC service och skadeverkstad finns givetvis också på plats. Vi kan din bil.

 

Kontakta oss genom att ringa på tel. 042-16 92 90 eller fyll i kontaktformuläret här vid sidan och skriv vad ärendet gäller så kontaktar vi er för tidsbokning.

Kontakta verkstaden

Boka service