logo

Brooklands startade som Lani Bil år 2000 och har sedan 2005 arbetat auktoriserat med Jaguar, Land Rover och Range Rover. Det är till oss ni vänder er för service, reparation och garantiärenden på din nya bil. Vi har också lång kunskap och erfarenhet av alla bilmärken. Däck, skadeverkstad och rekond finns också i huset. Allt du behöver vad det gäller din bil.

Kontakta oss

Telefon

042-16 92 90

 

E-post

info@brooklands.nu

 

Brooklands 
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

 

Rekond och bilvård

Vi fixar bilen

Vi har en komplett bilvårdsanläggning där vi utför allt från handtvätt till avancerade lackskyddsbehandlingar med produkter från Gteqniq.

 

Vi utför allt från handtvätt, professionell rekond, städ, interiöra behandlingar till luktsanering och glasbehandlingar.

När du väljer en lackbehandling från Brooklands ger vi dig ett mångårigt skydd av din lack. Väljer ni vårt bästa skydd Keramisk Ultra Black erhåller du ett mycket hårt 10h keramiskt skydd som håller bilen i utställningsskick lång tid framöver och hjälper dig att hålla bilen ren. Detta lackskydd tål avfettningsmedel, vägsalt, surt regn, uv-strålar, solljus, frost, fågelavföring överlägset mycket bättre än dom traditionella behandlingar som finns ute. Vårt lackskydd bildar en kemisk bindning med bilens lackering, så att det blir bilens funktionella yta. Keramisk Ultra Black, ger oöverträffad UV- och smutsavstötning och bilen blir en dröm att underhålla.

 

 

Handtvätt
Det skonsammaste sättet att tvätta bilen. I och med att det görs för hand är det lättare att få alla ytor rena. Metod och val av medel anpassar vi efter bilens behov. Efter tvätt torkas bilen för hand med material som inte repar lacken. Varför inte köpa ett av våra 10-kort för 3000 kr.
350 kr


Tvätt och städ
Bilen tvättas först utvändigt för hand. Invändigt blir bilen städad med avsedd dammsugare, fönstren görs rena och alla paneler torkas av. Det ingår även att vi rengör gummimattor och bilens dörrkanter.
795 kr


Rekond

I en rekond gör vi så att bilen återfår sin nybilskänsla både in och utvändigt. Kaross och fälgar avfettas och tvättas så att bilen blir riktigt ren. Sedan maskinpoleras lacken så att repor och dylikt försvinner. Vi lägger sedan på ett vax för att skydda bilen mot smuts, salt och trafikfilm. Gummilister och däcksidor behandlas. Bilen dammsugs invändigt. Fönstren putsas och instrumentpanel görs ren. Hela bilen ska andas och ha fått tillbaka nybilskänslan. Har du fläckar i bilen kan rekonden kompletteras med en klädseltvätt.
3 900 kr KAMPANJ tom 30 Juni ENDAST 2200kr

 

Kontakta oss genom att ringa på tel. 042-16 92 90 eller fyll i kontaktformuläret här vid sidan och skriv vad ärendet gäller så kontaktar vi er för tidsbokning.

Under flera år har vi varit i topp vad det gäller Bäst kundnöjdhet! Tack för era fina betyg.

Kontakta verkstaden

Boka service