logo

Brooklands startade som Lani Bil år 2000 och har sedan 2005 arbetat auktoriserat med Jaguar, Land Rover och Range Rover. Det är till oss ni vänder er för service, reparation och garantiärenden på din nya bil. Vi är också en AD Bilverkstad med lång kunskap och erfarenhet av alla bilmärken.

Kontakta oss

Telefon

042-16 92 90

 

E-post

info@brooklands.nu

 

Brooklands Sales AB
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

 

The House of Brooklands

NOVA KARISMA

 

Nova Karisma är en hudvårdssalong som ligger i Brooklands lokaler (en trappa upp) där du får koppla av och bli omhändertagen av mig, Monica Armgren, som är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR. Jag utför allt från traditionell ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning, fettfrysning, hårborttagning till avancerad laserbehandling och tandblekning.

HELSINGBORGS BILSKADECENTER

 

Helsingborgs Bilskadecenter är en komplett skadeverkstad med ca 35 års samlad erfarenhet. Vi utför allt från lättare parkeringsskador PDR till större plåtskador. Våra skadetekniker är både erfarna och utbildade på respektive bilmärke. Har du blivit påkörd eller krockat och har fått en bilskada hjälper vi dig tillsammans med ditt försäkringsbolag att göra en skadebesiktning. Vi har också en rekondhall.

AUDIOSAFE

 

Varför formgjutna hörselskydd?
Komforten, valbara filter, passiv medhörning, låg vikt, ej allergiframkallande, ja listan kan göras lång. I och med vårt stora teknikintresse och kunskap i PPE problematiken ligger vi i absolut framkant av hörseldämpande produkter, d.v.s formgjutna hörselskydd. Vi arbetar tillsammans med de mest engagerade och innovativa producenterna i USA och Europa. Vårt mål är att nå ut till alla de som idag befinner sig i bullerrika miljöer och som vill göra något för att bibehålla sin hörsel länge. Var kan våra formgjutna hörselskydd användas.

netLease

Ring oss!
Telefon
042-16 92 90

Skicka ett meddelande